Τύπος : Ερυθρός Ξηρός
Κατηγορία : Τοπικός Οίνος Ημαθίας
Ποικιλιακή σύνθεση : Ξινόμαυρο Νάουσας και Merlot
Αμπελώνας : Εκτείνεται στις νοτιοανατολικές πλαγιές του Ανατολικού Βερμίου στην περιοχή Πολλά Νερά Ημαθίας σε υψόμετρο 300 μέτρων
Οινοποίηση : Κλασική ερυθρή οινοποίηση με έντονο βαθμό εκχύλισης φαινολικών απαραίτητων για ένα κρασί παλαίωσης.
Εμφιάλωση : Στο οινοποιείο της εταιρίας στην περιοχή Φυτειά Ημαθίας
Ωρίμανση : 10 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια
Αλκοολικοί βαθμοί : 13% vol
Δυνατότητα παλαίωσης : 8-10 χρόνια