Μανιταρόσουπα Βελουτέ από το ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
Διατροφικοί ισχυρισμοί:
- Πηγή Εδώδιμων ινών
- Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο
- Χαμηλά Λιπαρά
Μια εύκολης παρασκευής και ξεχωριστής απόλαυσης μανιταρόσουπα, με βελούδινη υφή και απαράμιλλη γεύση.
Η αργή καραμελοποίηση, είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε τη γευστική μαγεία των περιεχόμενων μανιταριών.
Χωρίς κανένα συντηρητικό, αποτελεί ιδανική λύση για φοιτητές και εργένηδες, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σερβιριστεί ως ξεχωριστό πρώτο πιάτο σε κάθε γεύμα.
Για μια μερίδα σούπας, ρίχνουμε μισό σακουλάκι σε 200ml νερού βρύσης και ζεσταίνουμε για τρία λεπτά.
ENGLISH
Βιολογικό Αμυγδαλοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Μέλι Ανθέων και Δάσους "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g
Σοκολάτα Γάλακτος με Αμανίτη ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 100gr
Σοκολάτα Γάλακτος με Μαστίχα 'MastihaShop' 80 γρ.
Χαλβάς Κλασσικός με Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής Άλεσης 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικό Μέλι Πεύκου 'Άβατον' 400gr
Βιολογική Ελληνική Καρυδόψιχα 'ΒΙΟΔΩΡΟΣ ΓΑΙΑ' 150gr 

