Κατάστημα

ΤΩΡΑ

Φασόλια Χονδρά ‘ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ’ 500gr

2.98 2.80 2.26 χωρίς ΦΠΑ

Τα φασόλια πλακέ ή χονδρά της εταιρείας ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ είναι μία ελληνική ποικιλία υψηλής ποιότητας που καλλιεργείται στην Δυτική Μακεδονία ήδη από τον 16ο αιώνα. Το ήπιο καλοκαίρι, με τις χαμηλές θερμοκρασίες τη νύχτα και η καλλιέργεια σε γόνιμα εδάφη παράγουν ανώτερης ποιότητας χονδρά φασόλια.

Οι παραλίμνιες περιοχές της Καστοριάς, της Φλώρινας και των Πρεσπών είναι ξακουστές στη χώρα αλλά και διεθνώς για την παραγωγή του χονδρού φασολιού.

Η μακρά παράδοση της καλλιέργειας, το μεράκι και η γνώση των παραγωγών, οι τοπικές ποικιλίες, το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, το κατάλληλο έδαφος και μικροπεριβάλλον παράγουν ιδιαίτερο, μοναδικής γεύσης προϊόν.

Περιοχή καλλιέργειας: Φλώρινα, Καστοριά, Δυτική Μακεδονία

Add to Wishlist
Add to Wishlist
Περιγραφή

Χαρακτηριστικά: Τα φασόλια πλακέ ή χονδρά είναι μία ελληνική ποικιλία υψηλής ποιότητας που καλλιεργείται στην περιοχή ήδη από τον 16ο αιώνα. Είναι λεπτόφλουδη και με σύντομο χρόνο βρασμού, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό του μικροκλίματος, της σύνθεση του εδάφους και των παραδοσιακών τεχνικών καλλιέργειας. Διακρίνονται από το σχετικά μεγάλο μέγεθος των φασολιών, το νεφροειδές τους σχήμα και το λευκό τους χρώμα. Η μακρά παράδοση, το μεράκι και η γνώση των παραγωγών, το μοναδικό φυσικό περιβάλλον, το κατάλληλο έδαφος και μικροπεριβάλλον παράγουν ιδιαίτερο, μοναδικής γεύσης προϊόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Βάρος0.51 kg
Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Φασόλια Χονδρά ‘ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΗΣ ΒΟΪΟΥ’ 500gr”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0

Your Cart

preloader