Καλοκαιρινά φασολάκια με δυόσμο και φέτα

Υλικά

500 γρ. στρόγγυλα φασολάκια (φρέσκα ή καταψυγµένα )

½ κρεµµύδι κόκκινο

Μία σκελίδα σκόρδο

1 µατσάκι φρέσκο δυόσµο

250 γρ. τυρί φέτα

G.E.T. Organic Extra Virgin Olive Oil

Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Ζεµατίζουµε για 4-5 λεπτά τα φασολάκια σε µια κατσαρόλα µε αλατισµένο νερό. Τα σουρώνουµε και τα βάζουµε σε µια λεκάνη µε παγωµένο νερό για να σταµατήσουµε το βράσιµο και για να διατηρήσουν το ζωηρό πράσινο χρώµα τους.
Ψιλοκόβουµε το κρεµµύδι και τον δυόσµο και καθαρίζουµε το σκόρδο. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουµε 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Τρίβουµε το πιπέρι και το αφήνουµε λίγο να ζεσταθεί µέσα στο ελαιόλαδο σε µέτρια φωτιά για να αρχίσει να ελευθερώνει τα αρώµατά του. Προσθέτουµε το ψιλοκοµµένο κρεµµύδι, την σκελίδα σκόρδου και λίγο ψιλοκοµµένο δυόσµο ενώ ταυτόχρονα χαµηλώνουµε την φωτιά( δεν θέλουµε να καεί το κρεµµύδι και το σκόρδο). Σοτάρουµε για λίγη ώρα µέχρι το κρεµµύδι να πάρει ξανθόχρώµα και να γλυκάνει. Αφαιρούµε την σκελίδα του
σκόρδου. Στραγγίζουµε πολύ καλά τα φασολάκια και τα ρίχνουµε στο τηγάνι µας ενώ ταυτόχρονα δυναµώνουµε
λίγο την φωτιά. Ανακατεύουµε καλά. Μόλις τα φασολάκια ζεσταθούν χαµηλώνουµε ξανά την φωτιά και προσθέτουµε
την φέτα θρυµµατισµένη. Όταν ότι η φέτα αρχίσει να λιώνει αποµακρύνουµε το τηγάνι από την φωτιά.
Προσθέτουµε τον υπόλοιπο δυόσµο στα φασολάκια και ανακατεύουµε καλά. Ραντίζουµε µε άφθονο G.E.T. Organic
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και σερβίρουµε.