Συνταγή: Εύκολη “μεθυσμένη” γαριδομακαρονάδα!

 

Τι μπορεί να γίνει, αν “μεθύσουν” οι γαρίδες; Δοκίμαστε αυτή την κλασική και αγαπημένη συνταγή, χρησιμοποιώντας τη σάλτσα της Wise Greece “Ντομάτα-Τσίπουρο Στην Υγειά μας” και προϊόντα ελλήνων παραγωγών που συμμετέχουν στην Κίνηση!

Για την εύκολη “μεθυσμένη” γαριδομακαρονάδα θα χρειαστείτε:

½ κιλό φλωμάρια Λήμνου με μελάνι σουπιάς ή Χυλοπίτες με Κουρκουμά Wise Greece

½ κιλό γαρίδες με το κέλυφος
1 βαζάκι σάλτσα Ντομάτα –Τσίπουρο Wise Greece ‘Στην Υγειά μας”
1 μεγάλο κρεμμύδι
Αλάτι Μεσολογγίου Βιοδύναμη- Wise Greece-
Ελαιόλαδο ή ελαιόλαδο σε spray Chilli-Wise Greece, ανάλογα με το πόσο καυτερή θέλετε τη σάλτσα
1 σκελίδα σκόρδο
Μαϊντανό για το τελείωμα
Πώς θα τη φτιάξετε:
Σε μία κατσαρόλα με νερό, αφήνετε τις γαρίδες να βράσουν με το κέλυφός τους για περίπου 10-15 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθός τους.

Στο νερό που έβρασαν οι γαρίδες  θα βράσετε  τα μακαρόνια, για να αποκτήσουν υπέροχη θαλασσινή γεύση.
Μέχρι να βράσουν τα μακαρόνια, ξεφλουδίζετε τις γαρίδες και ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα οποία και ρίχνετε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Μόλις χρυσίσει το κρεμμύδι, προσθέτετε και τις γαρίδες για να τα σοτάρετε όλα μαζί για 5 λεπτά. Έπειτα, αδειάζετε το βαζάκι σάλτσα Ντομάτα-Τσίπουρο της Wise Greece στο τηγάνι και προσθέτετε λίγο από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια. Αφήνετε τη σάλτσα να πάρει μία βράση και προσθέτετε στο τηγάνι τα βρασμένα μακαρόνια, ανακατεύοντας απαλά για να πάει παντού η σάλτσα.

Τελειώνετε το πιάτο σας με λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και απολαμβάνετε την πανεύκολη “μεθυσμένη” γαριδομακαρονάδα, νιώθοντας καλά, γιατί έχετε βοηθήσει έναν συνάνθρωπο σας να εξασφαλίσει το αποψινό του γεύμα, μόνο και μόνο επειδή μαγείρεψατε με προϊόντα Wise Greece!