Λαμπερό Δέρμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς

Η Πρωτοχρονιά είναι πολύ κοντά και όλες θέλουμε να ήμαστε όμορφες και λαμπερές σε αυτές τις τόσο όμορφες γιορτές.Οι φυσικές μάσκες ομορφιάς για λάμψη θα σας βοηθήσουν να δείτε μέσα σε λίγα λεπτά την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και όμορφη όσο ποτέ.

Η Terra Pura προτείνει 5 + 1 μάσκες ομορφιάς για  να λάμψετε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με μέλι για ξηρό δέρμα

1#Απλώνουμε στο πρόσωπο και στο λοιμό λίγο μέλι και το αφήνουμε 20ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.Το πρόσωπο θα αποκτήσει λάμψη και φωτεινότητα. Αυτή η μάσκα προλαμβάνει τις ρυτίδες.
2#Ανακατεύουμε καλά:δυο κουταλιές της σούπας γιαούρτι μια κουταλιά της σούπα μέλι
Απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο και στο λαιμό. Αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών. Μετά από 20 ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε ασβέστιο και αναζωογονεί γρήγορα το δέρμα.
3#Ανακατεύουμε το χυμό μισού λεμονιού δύο κουταλιές μέλι.
Προσθέτουμε λίγο γάλα αν πρόκειται για ξηρή επιδερμίδα. Αφήνουμε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό σε παχύ στρώμα για μισή ώρα. Ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.
4#Ανακατεύουμε καλά ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ένα κουταλάκι του γλυκού γλυκερίνη ένα κρόκο αυγού.Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές το απλώνουμε σε καλά κα8αρισμένη επιδερμίδα και αφήνουμε για 15-20 λεπτά. Αφαιρούμε με άφθονο ζεστό νερό.
5#Αναμειγνύουμε 30 γρ. αλεύρι μαλακό20 γρ. νερό30 γρ. μέλι λίγες σταγόνες ροδόνερο, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα μείγμα μαλακό και ρευστό.Το απλώνουμε στο πρόσωπο και αφήνουμε δια 30 λεπτά. Το αφαιρούμε με μια πετσέτα βρεγμένη με κρύο νερό.

Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με πορτοκάλι για όλους τους τύπους δέρματος

Πολτοποιούμε ένα πορτοκάλι και απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό.Το απλώνουμε και χαλαρώνουμε για 15 λεπτά ξεπλένουμε με άφθονο νερό.Το πορτοκάλι είναι πολύ ευεργετικό για το δέρμα. Προλαμβάνει και απαλύνει τι ρυτίδες.

Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με μήλο για ενυδάτωση

Στο μίξερ πολτοποιούμε ένα μήλο.Προσθέτουμε τρεις κουταλιές της σούπας γάλα.Ανακατεύουμε καλό και απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό.Γιο βαθιά ενυδάτωση προσθέτουμε δύο κουταλιές μέλι. Αφήνουμε για μισή ώρα.

Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με μαγιά μπύρας για βαθύ καθαρισμό

Λιώνουμε τη μαγιά της μπύρας με λίγο χλιαρό νερό. Απλώνουμε στο πρόσωπο και αφήνουμε ια περίπου 20 λεπτά ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Μάσκα ομορφιάς για λάμψη με κουάκερ

Βράζουμε λίγο κουάκερ με λίγο γάλα.Αφήνουμε να κρυώσει και απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό μέχρι να στεγνώσει. Όταν αρχίσει να τραβάει ξεπλένουμε με άφθονο χλιαρό νερό.

Μάσκα ομορφιάς για λάμψη και βαθιά ενυδάτωση με ανανά

Πολτοποιούμε στο μίξερ 2-3 φέτες ανανά και τις απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήνουμε για μισή ώρα και ξεπλένουμε με άφθονο νερό.

 

 

Πηγή: http://beauty-secrets.gr/