Βιολογικό Θυμαρίσιο Μέλι Κυθήρων ‘My Precious’ 750gr

25.35

Βιολογικό Θυμαρίσιο Μέλι Κυθήρων ‘My Precious’ σε γυάλινη συσκευασία 750γρ. Στον Αβλέμονα Κυθήρων παράγεται αυτό το πολύτιμο συλλεκτικό βιολογικό θυμαρίσιο μέλι που θεωρείται ένα από τα γευστικότερα και καλύτερα Ελληνικά μέλια.

Συνδυάζει τη μοναδική ποιότητα γεύσης και αρώματος, αποστάγματα της πλούσιας χλωρίδας των Κυθήρων και της αδιάκοπης προσπάθειας της παραγωγού μας να οδηγήσει το μέλι της στην κορυφή. Η ιδιαίτερη χλωρίδα των Κυθήρων, που είναι γεμάτη με αρωματικά φυτά και βότανα, προσφέρει τις μαγικές ευωδιές

Με περιεκτικότητα σε θυμάρι άνω του 70% θεωρείται ο βασιλιάς του βιολογικού μελιού στην Ελλάδα και προσφέρεται από την ΒΙΟ-ΥΓΕΙΑ σε μικρές ποσότητες για καταναλωτές με γούστο και άποψη που εμπιστεύονται τις ελληνικές γεύσεις και τους Έλληνες παραγωγούς.

Το χρώμα του διαφέρει ανάλογα με την περιοχή που παράγεται, παραμένει όμως στους τόνους του κεχριμπαριού.

Κρυσταλλώνει μέσα σε 6 – 18 μήνες από την παραγωγή του.

Η συχνή χρήση θυμαρίσιου μελιού δίνει δύναμη και ευεξία στον οργανισμό. Βοηθά τη λειτουργία των ενδοκρινών αδένων του οργανισμού και τον ελαττωματικό μεταβολισμό, ρυθμίζει τη λειτουργία του εντέρου και αντιμετωπίζει τη δυσκοιλιότητα.