Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας θα σας σταλεί αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι ποσότητες, τα είδη κλπ που έχετε επιλέξει, προκειμένου να επιβεβαιώσετε την ακρίβειά της ως προς το περιεχόμενο, καθώς και την ορθότητα της διεύθυνσης παράδοσης των εμπορευμάτων. Για οποιοδήποτε σφάλμα στην διεύθυνση παράδοσης που προέρχεται από εσάς, ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας και θα σας ζητηθούν έξοδα επιστροφής και επαναπροώθησης των προϊόντων.

Η αποστολή των ειδών πραγματοποιείται το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών, εφόσον όλα τα είδη που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Στην περίπτωση που κάποιο είδος για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω των ΕΛΤΑ Courier ή άλλο Courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα της αποστολής, για αποστολές εντός Αττικής ή εντός πόλεως και εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής για την νησιωτική Ελλάδα ή για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις κατά την παράδοση που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή άλλα γεγονότα που δεν εξαρτώνται από την εταιρεία μας.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Παραδόσεις σε απομακρυσμένες /δυσπρόσιτες περιοχές επιβαρύνονται με επιπλέον  χρεώσεις, πέραν των βασικών τιμών μεταφοράς που υπολογίζονται αυτόματα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Με την παράδοση της παραγγελίας θα κληθείτε να υπογράψετε  σχετικό αποδεικτικό παραλαβής.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΕΛΤΑ ή της TNT . Για αποστολές μέχρι 2 κιλά με τα ΕΛΤΑ ισχύουν οι εξής τιμές:

ΒΑΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

 

ΕΥΡΩΠ/ΚΗ

ΛΟΙΠΕΣ

ΚΙΛΑ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 

ΕΝΩΣΗ

ΧΩΡΕΣ

0,5kg

11,00 €

11,00 €

11,00 €

1kg

15,50 €

15,50 €

15,50 €

2kg

26,00 €

26,00 €

26,00 €

Για μεγαλύτερες αποστολές οι τιμές υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα μας.

Η παράδοση των αποστολών σε κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα ΕΛΤΑ γίνεται εντός 3 έως 7 εργασίμων ημερών στην διεύθυνση σας.

Η παράδοση των αποστολών στις λοιπές Χώρες γίνεται εντός 5 έως 10 εργασίμων ημερών στην διεύθυνση σας.

 

Η παράδοση με την TNT γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα για την Ευρώπη και εντός 3 ημερών για τον υπόλοιπο κόσμο.

Για αποστολές εκτός Ελλάδος, το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας θα περιλαμβάνει δήλωση εκ μέρους σας ότι τα είδη τα οποία παραγγείλατε επιτρέπονται προς εισαγωγή στην χώρα σας – χώρα αποστολής, καθώς και ότι αναλαμβάνετε κάθε ευθύνη και κόστος για οποιοδήποτε ζήτημα νομικό ή τελωνειακό προκύψει κατά την εκτέλεση-παράδοση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν δασμούς / επιβαρύνσεις ή κατασχέσεις που τυχόν επιβληθούν κατά την εισαγωγή των ειδών στην χώρα προορισμού-παράδοσης, ενώ οποιαδήποτε τυχόν έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνον εσάς. Σε περίπτωση που ασκηθεί κατά της ιστοσελίδας μας οποιασδήποτε μορφής αγωγή ή αξίωση, εξαιτίας δική σας παράβασης, αναλαμβάνετε την υποχρέωση να καταβάλετε κάθε πρόστιμο ή άλλη δαπάνη μας επιβληθεί.

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ εφόσον τα είδη δεν σας έχουν ήδη αποσταλεί και η παραγγελία σας βρίσκεται ακόμα στην αποθήκη μας. Εφόσον η παραγγελία σας έχει  ήδη αποσταλεί επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής ή/και επαναπροώθησης των προϊόντων. Επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση δεν επιτρέπεται για τρόφιμα προϊόντα.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση γίνεται μόνο στην περίπτωση που αποδεδειγμένα σας έχουν αποσταλεί διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε ή για προϊόντα με ελάττωμα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 6932480719 ή  μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας και ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα ενημερώνοντας για όλες τις επιλογές σας.