‘Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα TerraPura.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση παραδοσιακά και βιολογικά Ελληνικά προϊόντα από την εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο TerraPura ΜΙΚΕ, Έδρα την Πύρρου 7, 19400 Κορωπί Αττικής, ΑΦΜ 801344091, ΔΟΥ Κορωπίου, Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6626314.’

Γενικοί Όροι

Με την πρόσβαση,  περιήγηση ή την χρήση  της ιστοσελίδας μας www.terrapura.gr δηλώνετε ότι έχετε διαβάσει, κατανοήσει και συμφωνήσει να τηρείτε τους  όρους και προϋποθέσεις που είναι σε ισχύ για όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχονται από αυτήν. Η ιστοσελίδα μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί κατά καιρούς μονομερώς ή να ανανεώνει τους όρους λειτουργίας της σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Πολιτική Απορρήτου

Η ιστοσελίδα μας www.terrapura.gr λειτουργεί σύμφωνα με τον ν. 2472/1997 άρθρα 11 έως 13 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και εγγυάται ότι τα προσωπικά στοιχεία που θα σας ζητηθούν με την εγγραφή σας, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την διεκπεραίωση των παρεχομένων υπηρεσιών της προς εσάς.

Εφόσον εσείς το εγκρίνετε, θα σας αποστέλλουμε κατά περιόδους ενημερωτικό υλικό σχετικά με νέα προϊόντα, υπηρεσίες ή προσφορές της ιστοσελίδας μας με σκοπό την μεγιστοποίηση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών προς εσάς.

Παραγγελία – Τρόποι πληρωμής

Για την παραγγελία σας θα πρέπει απαραίτητα να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα μας www.terrapura.gr, σύμφωνα με τις παρεχόμενες οδηγίες εγγραφής. Η παραγγελία ολοκληρώνεται με την πληρωμή του συνολικού ποσού των ειδών που έχετε επιλέξει καθώς και του κόστους μεταφοράς των ειδών. Στις τιμές μας περιλαμβάνεται  ο ΦΠΑ.

Πληρωμές εκτελούνται  με τους εξής τρόπους:

  • Με πιστωτική κάρτα VISA ή MASTERCARD, μέσω ασφαλούς πλατφόρμας της Εθνικής Τράπεζας
  • Μέσω PAYPALL
  • Με Αντικαταβολή με επιβάρυνση . (μόνο εντός Ελλάδος)
  • Με απευθείας κατάθεση σε παρεχόμενο λογαριασμό Τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Παρακαλούμε σε αυτή την περίπτωση να μας αποστείλετε με ηλεκτρονικό μήνυμα  το αποδεικτικό κατάθεσης αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό της παραγγελίας σας. Με την λήψη του αποδεικτικού, προωθούμε άμεσα την παραγγελία σας για εκτέλεση.

Αποστολή

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας θα σας σταλεί αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι ποσότητες, τα είδη κλπ που έχετε επιλέξει, προκειμένου να επιβεβαιώσετε την ακρίβειά της ως προς το περιεχόμενο, καθώς και την ορθότητα της διεύθυνσης παράδοσης των εμπορευμάτων. Για οποιοδήποτε σφάλμα στην διεύθυνση παράδοσης που προέρχεται από εσάς, ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας και θα σας ζητηθούν έξοδα επιστροφής και επαναπροώθησης των προϊόντων.

Η αποστολή των ειδών πραγματοποιείται το αργότερο εντός 2 εργασίμων ημερών, εφόσον όλα τα είδη που παραγγείλατε είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Στην περίπτωση που κάποιο είδος για οποιοδήποτε λόγο δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατόν μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης.

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται μέσω των ΕΛΤΑ Courier ή  άλλου Courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα της αποστολής, για αποστολές εντός Αττικής ή εντός πόλεως και εντός 3 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία αποστολής για την νησιωτική Ελλάδα ή για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις κατά την παράδοση που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή άλλα γεγονότα που δεν εξαρτώνται από την εταιρεία μας.

Με την παράδοση της παραγγελίας θα κληθείτε να υπογράψετε  σχετικό αποδεικτικό παραλαβής.

Οι αποστολές εκτός Ελλάδος πραγματοποιούνται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων ΕΛΤΑ. Για αποστολές μέχρι 2 κιλά ισχύουν οι εξής τιμές:

ΒΑΡΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ

 

ΕΥΡΩΠ/ΚΗ

ΛΟΙΠΕΣ

ΚΙΛΑ

ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 

ΕΝΩΣΗ

ΧΩΡΕΣ

0,5kg

11,00 €

11,00 €

11,00 €

1kg

15,50 €

15,50 €

15,50 €

2kg

26,00 €

26,00 €

26,00 €

Για μεγαλύτερες αποστολές οι τιμές υπολογίζονται αυτόματα από το σύστημα μας.

Η παράδοση των αποστολών με τα ΕΛΤΑ σε κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται εντός 3 έως 7 εργασίμων ημερών στην διεύθυνση σας.Η παράδοση των αποστολών στις λοιπές Χώρες γίνεται εντός 5 έως 10 εργασίμων ημερών στην διεύθυνση σας.

Η παράδοση των αποστολών με TNT σε κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την αποστολή και εντός 3 εργασίμων ημερών για τον υπόλοιπο κόσμο.

 

Για αποστολές εκτός Ελλάδος, το μήνυμα επιβεβαίωσης της παραγγελίας θα περιλαμβάνει δήλωση εκ μέρους σας ότι τα είδη τα οποία παραγγείλατε επιτρέπονται προς εισαγωγή στην χώρα σας – χώρα αποστολής, καθώς και ότι αναλαμβάνετε κάθε ευθύνη και κόστος για οποιοδήποτε ζήτημα νομικό ή τελωνειακό προκύψει κατά την εκτέλεση-παράδοση της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εταιρεία μας δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν δασμούς / επιβαρύνσεις ή κατασχέσεις που τυχόν επιβληθούν κατά την εισαγωγή των ειδών στην χώρα προορισμού-παράδοσης, ενώ οποιαδήποτε τυχόν έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνον εσάς. Σε περίπτωση που ασκηθεί κατά της ιστοσελίδας μας οποιασδήποτε μορφής αγωγή ή αξίωση, εξαιτίας δική σας παράβασης, αναλαμβάνετε την υποχρέωση να καταβάλετε κάθε πρόστιμο ή άλλη δαπάνη μας επιβληθεί.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ εφόσον τα είδη δεν σας έχουν ήδη αποσταλεί και η παραγγελία σας βρίσκεται ακόμα στην αποθήκη μας. Εφόσον η παραγγελία σας έχει  ήδη αποσταλεί επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής ή/και επαναπροώθησης των προϊόντων. Επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση δεν επιτρέπεται για τρόφιμα προϊόντα.

Επιστροφή χρημάτων για ακύρωση γίνεται μόνο στην περίπτωση που αποδεδειγμένα σας έχουν αποσταλεί διαφορετικά προϊόντα από αυτά που παραγγείλατε ή για προϊόντα με ελάττωμα. Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 6932480719 ή  μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ιστοσελίδας μας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελίας σας και ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα ενημερώνοντας για όλες τις επιλογές σας.

Όροι επιστροφής

Ακύρωση παραγγελίας για τρόφιμα που σας έχουν ήδη αποσταλεί δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας υγείας. Σε περίπτωση επιστροφής λόγω σφάλματος εκ μέρους μας, η terrapura.gr πρέπει να ενημερωθεί άμεσα, το αργότερο εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Για την επιστροφή πρέπει όλα τα προϊόντα και η συσκευασία τους να είναι στην αρχική τους (εργοστασιακή) κατάσταση. Όλες οι επιστροφές πρέπει να συνοδεύονται από τα σχετικά παραστατικά (τιμολόγιο / απόδειξη λιανικής). Η επιστροφή γίνεται με δική σας ευθύνη και τα προϊόντα πρέπει να επανασυσκευάζονται ώστε να είναι προστατευμένα κατά την αποστολή. Το δέμα αποστέλλεται με τον τρόπο που παραλήφθηκε μέσω του ίδιου ταχυμεταφορέα, υπόψη τμήματος Επιστροφών.

Περιορισμός ευθύνης

Οτιδήποτε  περιέχεται στην ιστοσελίδα μας www.terrapura.gr δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση άμεση ή έμμεση προτροπή/συμβουλή προς στους χρήστες της για  τη διενέργεια οποιαδήποτε πράξης αλλά είναι στη διακριτική τους ευχέρεια να αξιολογήσουν το περιεχόμενο και να ενεργήσουν βασιζόμενοι στην ιδιωτική τους βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε δικής μας ευθύνης. Οι όροι και οι προϋποθέσεις λειτουργίας της ιστοσελίδας μας διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού δικαίου, τις οδηγίες και τους Κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις διατάξεις του διεθνούς δικαίου. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει από τη διενέργεια συναλλαγών μέσω της παρούσας ιστοσελίδας αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

«Εναλλακτική Επίλυση Διαφορών (ΕΕΔ) /Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (ΗΕΔ)

Σε εφαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας προς τους ευρωπαϊκούς κανόνες Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών και συγκεκριμένα του άρθρου 12(4) της ΚΥΑ Αριθ. 70330οικ./2015 (ΦΕΚ Β’ 1421), καθώς και του άρθρου 14 (1) του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 524/2013 για την Ηλεκτρονική Επίλυση Διαφορών (Online Dispute Resolution – ODR), σας ενημερώνουμε ότι η ενιαία πανενωσιακή πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) (http://ec.europa.eu/odr) που τέθηκε σε λειτουργία στις 15/2/2016 είναι διαθέσιμη και στον ιστότοπο μας δίνοντας σας την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσετε για την επίλυση της διαφοράς σας με την εταιρεία μας.

Επιπλέον η πλατφόρμα ΗΕΔ εξυπηρετεί όλες τις χώρες της ΕΕ και σας δίνει τη δυνατότητα να υποβάλλετε τις τυχόν διαφορές, που προκύπτουν από αγορές σας μέσω διαδικτύου, σε διαδικασία επίλυσης μέσω διαδικτύου. Είναι φιλική ως προς την χρήση της, διαθέσιμη στην Ελληνική γλώσσα και προσπελάσιμη δωρεάν.

Για περισσότερη πληροφόρηση μπορείτε να απευθύνεστε και στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή (http://www.efpolis.gr/el/epanorthosi-askisi-dikaiomaton/79-exodikastiki-epilisi.html