Αιθέριο Έλαιο Θυμάρι ‘Βιολόγος’ 10ml (ΠΟΣΙΜΟ)
ΘΥΜΑΡΙ – ΤΟ ΦΥΤΟ
Επιστημονική ονομασία: Thymus Vulgaris.
ΘΥΜΑΡΙ – ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ «ΒΙΟΛΟΓΟΣ»
Τεχνική: Εξάγεται από τα φύλλα και τα άνθη του φυτού, με απόσταξη ατμού. Σύσταση: Με περιεκτικότητα σε θυμόλη, καρβακρόλη και λιμονέλιο, ισχυρές φυσικές αντιβιοτικές ουσίες. Μυρωδιά: Πικάντικη, κιτρώδης και ζεστή. Χώρα προέλευσης: Γαλλία
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Ισχυρό αντιμικροβιακό, αντιβακτηριδιακό, αντιμυκητιασικό, αντιπαρασιτικό, αναλγητικό, σπασμολυτικό, τονωτικό.
ΧΡΗΣΗ
Βήχας, κρυολόγημα, βρογχίτιδα, κρύωμα, άσθμα, γαστρίτιδα, δηλητηρίαση, διάρροια, πυρετός. Ομαλοποιεί τη χαμηλή αρτηριακή πίεση και την έμμηνο ρύση. Τονωτικό του κυκλοφορικού και της πεπτικής λειτουργίας (πέψη λιπαρών). Καταπολεμά την ανορεξία. Αντιμετωπίζει σωματική και πνευματική κατάπτωση, άγχος, ένταση.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Με αιθέρια έλαια Λεμονιού, Μαντζουράνας, Περγαμόντου, Δεντρολίβανου, Λεβάντας.
ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΗ
Απαγορεύεται σε εγκυμοσύνη και σε περιπτώσεις υπέρτασης.

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος με Μαστίχα & Βιταμίνη Ε SPF 20 'MastihaShop' 150ml
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος με Μαστίχα & Αλόη 50SPF 'MastihaShop' 150ml
Ατομική Μαρμελάδα Φράουλα με Στέβια HORECA 60x30gr
Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Καρότο και Μύρτιλα 'JUKEROS' 250 gr
Αποξηραμένο Γκότζι Μπέρυ 'Βιοαγρός' 100gr
Άγριος Κανθαρίσκος σε Λάδι ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 260gr
Βιολογική Ωμή Μάκα Σκόνη OLA-BIO 100gr
Μαρμελάδα Ελιά 'CORFU SPIRIT' 250gr
Άλειμμα Νεκταρίνι & Μαστίχα Χίου JUKEROS' 240 gr
Χυλοπίτες με Γκότζι Mπέρι & Βωλίτη ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 400gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογική Πιπερόριζα-Τζίντζερ Σκόνη 'OLA-BIO' 50gr
Βιολογικό Ψωμί Κινόα Χωρίς Γλουτένη EAT FREE 350gr
Βιολογικό Φυστίκι Κελυφωτό 'Βιοαγρός' 200gr
Βιολογική Μπάρα Μελιού Αμύγδαλο-Σταφίδα 'Honey Bar' 40grΧ9τεμ
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Μαστίχα ‘MASTIHASHOP’100gr
Μαρμελάδα Βατόμουρο & Ούζο 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr 

