Βιολογική Αμυγδαλόψυχα Ελληνική OLA-BIO 200gr
Τα αμύγδαλα αποτελούν μια καλή πηγή:
•φυτικών ινών
•πρωτεϊνών
•ασβεστίου
•σιδήρου
•βιταμίνης Ε και φυλλικού οξέος
•μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (ω-6 και ω-3 λιπαρά οξέα σε μικρότερη ποσότητα)
•φλαβονοειδών (στην φλούδα)
•φυτοστερολών.
Πώς να φτιάξετε γάλα από αμύγδαλα
Χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, τα οποία τα βάζετε σε ένα τάπερ και το γεμίζετε νερό. Αλλάζετε το νερό κάθε 8 ώρες.
Όταν συμπληρωθούν 24 ώρες πετάτε το νερό, καθαρίζετε τα μουσκεμένα αμύγδαλα από την πέτσα τους και χτυπάτε το άσπρο αμύγδαλο στο μπλέντερ με λίγο νερό. Στο τέλος σουρώνετε σε ένα τούλι και έχετε ένα υγιεινό ρόφημα από αμυγδαλόγαλα.

Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Ορός Διόρθωσης Προσώπου Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Βιολογική Ρυζογκοφρέτα Σοκολάτα Χ/Γ 'Βιοαγρός' 100gr
Βιολογικό Λευκό Κρασί 'ΛΥΚΟΒΟΥΝΟ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml 

