Βιολογική Αμυγδαλόψυχα Ελληνική OLA-BIO 200gr
Τα αμύγδαλα αποτελούν μια καλή πηγή:
•φυτικών ινών
•πρωτεϊνών
•ασβεστίου
•σιδήρου
•βιταμίνης Ε και φυλλικού οξέος
•μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (ω-6 και ω-3 λιπαρά οξέα σε μικρότερη ποσότητα)
•φλαβονοειδών (στην φλούδα)
•φυτοστερολών.
Πώς να φτιάξετε γάλα από αμύγδαλα
Χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, τα οποία τα βάζετε σε ένα τάπερ και το γεμίζετε νερό. Αλλάζετε το νερό κάθε 8 ώρες.
Όταν συμπληρωθούν 24 ώρες πετάτε το νερό, καθαρίζετε τα μουσκεμένα αμύγδαλα από την πέτσα τους και χτυπάτε το άσπρο αμύγδαλο στο μπλέντερ με λίγο νερό. Στο τέλος σουρώνετε σε ένα τούλι και έχετε ένα υγιεινό ρόφημα από αμυγδαλόγαλα.

Βιολογικές Νιφάδες Βρώμης Ολικής Άλεσης 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικές Νιφάδες Κριθαριού 'Βιοαγρός' 500gr
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 200 ml
Βιολογικό Φυστίκι Κάσιους 'Βιοαγρος' 100gr
Βιολογικό Λευκό Κρασί 'ΛΥΚΟΒΟΥΝΟ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογική Καρυδόψιχα 'Βιοαγρός' 150gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 500 ml 

