Βιολογική Αμυγδαλόψυχα Ελληνική OLA-BIO 200gr
Τα αμύγδαλα αποτελούν μια καλή πηγή:
•φυτικών ινών
•πρωτεϊνών
•ασβεστίου
•σιδήρου
•βιταμίνης Ε και φυλλικού οξέος
•μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (ω-6 και ω-3 λιπαρά οξέα σε μικρότερη ποσότητα)
•φλαβονοειδών (στην φλούδα)
•φυτοστερολών.
Πώς να φτιάξετε γάλα από αμύγδαλα
Χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, τα οποία τα βάζετε σε ένα τάπερ και το γεμίζετε νερό. Αλλάζετε το νερό κάθε 8 ώρες.
Όταν συμπληρωθούν 24 ώρες πετάτε το νερό, καθαρίζετε τα μουσκεμένα αμύγδαλα από την πέτσα τους και χτυπάτε το άσπρο αμύγδαλο στο μπλέντερ με λίγο νερό. Στο τέλος σουρώνετε σε ένα τούλι και έχετε ένα υγιεινό ρόφημα από αμυγδαλόγαλα.

Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Υγρό Σαπούνι Χεριών με Μαστιχέλαιο 'MastihaShop' 300 ml
Μαρμελάδα Φρούτα του Δάσους & Μέλι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος με Μαστίχα & Αλόη 50SPF 'MastihaShop' 150ml
Αποσμητικό με Μαστίχα και Χαμομήλι 'MastihaShop' 50 ml
Βιολογικό Μούσλι Ξηρών Καρπών 'Βιοαγρός' 350gr
Λικέρ Μαστίχα ENOSIS 'MastihaShop' 200 ml 

