Βιολογική Αμυγδαλόψυχα Ελληνική OLA-BIO 200gr
Τα αμύγδαλα αποτελούν μια καλή πηγή:
•φυτικών ινών
•πρωτεϊνών
•ασβεστίου
•σιδήρου
•βιταμίνης Ε και φυλλικού οξέος
•μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (ω-6 και ω-3 λιπαρά οξέα σε μικρότερη ποσότητα)
•φλαβονοειδών (στην φλούδα)
•φυτοστερολών.
Πώς να φτιάξετε γάλα από αμύγδαλα
Χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, τα οποία τα βάζετε σε ένα τάπερ και το γεμίζετε νερό. Αλλάζετε το νερό κάθε 8 ώρες.
Όταν συμπληρωθούν 24 ώρες πετάτε το νερό, καθαρίζετε τα μουσκεμένα αμύγδαλα από την πέτσα τους και χτυπάτε το άσπρο αμύγδαλο στο μπλέντερ με λίγο νερό. Στο τέλος σουρώνετε σε ένα τούλι και έχετε ένα υγιεινό ρόφημα από αμυγδαλόγαλα.

Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 250gr
Βιολογικό Κακάο Ωμό Criollo 'Βιοαγρός' 200γρ
Βιολογική Πιπερόριζα-Τζίντζερ Σκόνη 'Βιοαγρός' 50gr
Βιολογικό Μαύρο Πιπέρι Ολόκληρο 'SPICE ME' 25gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Ταχίνι Χ/Ζ 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικά Κράνμπερι Αποξηραμένα Χ/Ζ 'Βιοαγρός' 150gr 

