Βιολογική Αμυγδαλόψυχα Ελληνική OLA-BIO 200gr
Τα αμύγδαλα αποτελούν μια καλή πηγή:
•φυτικών ινών
•πρωτεϊνών
•ασβεστίου
•σιδήρου
•βιταμίνης Ε και φυλλικού οξέος
•μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (ω-6 και ω-3 λιπαρά οξέα σε μικρότερη ποσότητα)
•φλαβονοειδών (στην φλούδα)
•φυτοστερολών.
Πώς να φτιάξετε γάλα από αμύγδαλα
Χρησιμοποιήστε ένα φλιτζάνι ωμά αμύγδαλα, τα οποία τα βάζετε σε ένα τάπερ και το γεμίζετε νερό. Αλλάζετε το νερό κάθε 8 ώρες.
Όταν συμπληρωθούν 24 ώρες πετάτε το νερό, καθαρίζετε τα μουσκεμένα αμύγδαλα από την πέτσα τους και χτυπάτε το άσπρο αμύγδαλο στο μπλέντερ με λίγο νερό. Στο τέλος σουρώνετε σε ένα τούλι και έχετε ένα υγιεινό ρόφημα από αμυγδαλόγαλα.

Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Βιολογικό Λάδι Μαύρου Κύμινου 'Βιολόγος' 100ml
Βιολογικό Φυστίκι Αιγίνης Ψίχα 'Βιοαγρός' 85gr
Βιολογικό Κύμινο Ολόκληρο 'SPICE ME' 30gr
Σαπούνι SIMPLE PURE Ελαιόλαδο Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικός Ηλιόσπορος Ψίχα 'Βιοαγρός' 500gr 

