Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά ολικής άλεσης από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και ελληνικό, βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό σιτάρι.
Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Βιολογικό Σκόρδο Σκόνη 'SPICE ME' 40gr
Βιολογικά Φασόλια Μπαρμπούνια 'Βιοαγρός' 350gr
Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας '7elements' 550gr
Μακαρόνι από Χαρούπι Πέννες 'Creta Carob' 500gr 





