Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά ολικής άλεσης από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και ελληνικό, βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό σιτάρι.
Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Μακαρόνι από Χαρούπι Στριφτό Βίδες 'Creta Carob' 500gr
Βιολογική Πρωτεΐνη Αρακά με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
Μακαρόνι από Χαρούπι Πέννες 'Creta Carob' 500gr 





