Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά ολικής άλεσης από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και ελληνικό, βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό σιτάρι.
Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Βιολογικό Χυλοπιτάκι Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Τραχανάς Χίου με Τραχανόχορτο και Ντομάτα 'MastihaShop' 400gr
Βιολογικά Λαζάνια με Κουρκουμά OLA-BIO 400gr 






