Η εταιρεία ΟΙΚΟΠΑΛ παρασκευάζει τον ξινό τραχανά ολικής άλεσης από ελληνικό, πρόβειο, βιολογικό γιαούρτι και ελληνικό, βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης από σκληρό σιτάρι.
Τα παραπάνω συστατικά ζυμώνονται, τρίβονται παραδοσιακά στο χέρι και στη συνέχεια ξηραίνονται σε ειδικού τύπου ξηραντήριο στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Σοκολάτα Γάλακτος με Σοκολατένια Μανιτάρια ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 120g
Βιολογικό Κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr 





