Βιολογικό Βούτυρο Kολοκυθόσπορου Ωμό ‘Medi Oils’ 320ml
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
| Συστατικά | Ωμός Βιολογικός Κολοκυθόσπορος |
|
|
. |
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικός Κιμάς Σόγιας 'Βιοαγρος' 200gr
Βιολογικό Ρόφημα με Μέλι, Πορτοκάλι & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Bιολογικός Κουρκουμάς Αλεσμένος 'Spice Me' 100gr
Αιγοπρόβεια Ελληνική Πρωτεΐνη 'Βιολόγος' 500gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Βιολογικό Λάδι Μαύρου Κύμινου 'Βιολόγος' 100ml
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικός Κιμάς Σόγιας 'Βιοαγρος' 200gr
Βιολογικό Ρόφημα με Μέλι, Πορτοκάλι & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Bιολογικός Κουρκουμάς Αλεσμένος 'Spice Me' 100gr
Αιγοπρόβεια Ελληνική Πρωτεΐνη 'Βιολόγος' 500gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Βιολογικό Λάδι Μαύρου Κύμινου 'Βιολόγος' 100ml
5.85€
Βιολογικό Βούτυρο Kολοκυθόσπορου ‘Medi Oils’είναι ένα πολύ εύγευστο και αρωματικό άλειμμα που συνδυάζει την υπέροχη γεύση του πασατέμπου με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του σπόρου. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες Α,Β1,Β2,Β3,C,Ε, ιχνοστοιχεία, ω3 λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και μεταλλικά στοιχεία όπως ψευδάργυρο, μαγνήσιο, σίδηρο και φώσφορο..
Παράγεται από ωμούς ελληνικούς σπόρους “πασατέμπο νυχάκι” με την μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης, σε χαμηλή θερμοκρασία και διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά, την γεύση και το χρώμα του.
Χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σούπες,πίτες, σάλτσες ζυμαρικών και ριζότο.
Αποτελεί ιδανική τροφή για χορτοφάγους και vegans.
Ανακατέψτε καλά πριν την χρήση του.
Δεν περιέχει φοινικέλαιο ή γαλακτοματοποιητές και η εμφάνιση διαχωρισμού του λαδιού στην επιφάνεια είναι φυσιολογική.
Βιολογικό Βούτυρο Kολοκυθόσπορου Ωμό ‘Medi Oils’ 320ml
| ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ | |
| Χώρα | ΕΛΛΑΔΑ |
| Συστατικά | Ωμός Βιολογικός Κολοκυθόσπορος |
|
|
. |