Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 250gr
Άρωμα Eau de Toilette με Μαστίχα 'MastihaShop' 50ml
Παστέλι με Αμύγδαλα & Πορτοκάλι 'CORFU SPIRIT' 70gr
Βιολογικό Αλεύρι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 1000gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Δαμάσκηνο & Σοκολάτα 'Wish Bars' 6X30gr
Βιολογικό Ροζέ Ημίξηρο Κρασί Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Βιολογικό Αργανέλαιο 7Elements 50ml
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Ταχίνι Χ/Ζ 'Wish Bars' 28τεμ Χ 25gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Κουμ Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 70gr
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr 


