Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Βιολογικές Πέννες ΟΛΥΡΑ Δίκοκκου Σίτου 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικές Βίδες Ρεβυθάλευρου Χωρίς Γλουτένη ΒΙΟΑΓΡΟΣ 250gr
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Κριθαράκι με Κουρκουμά OLA-BIO 400gr
Βιολογικό Ορεινό Σουσάμι Έβρου ΣΑΜΥΘΟΣ 150gr
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Ατομική Μαρμελάδα Βερίκοκο με Στέβια HORECA 60x30gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Μαρμελάδα Σύκο με Βινσάντο 'JUKEROS' 250 gr
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr
Χειροποίητο Κεραμικό Γούρι Μάτι Γαλάζιο
Βιολογικό Φιστίκι Κάσιους 'Βιοαγρός' 2Κgr
Βιολογικό Κριθαράκι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr 


