Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Ατομική Μαρμελάδα Φράουλα με Στέβια HORECA 60x30gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Δαμάσκηνο & Σοκολάτα 'Wish Bars' 6X30gr
Βιολογικά Δημητριακά με Αμάρανθο JOICE 350gr
Οδοντόκρεμα Fresh με Μαστίχα Χίου 'Mastiha Shop' 80ml
Χαλβάς Κλασσικός με Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής Άλεσης 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Gift Box No 18
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Κεράσι με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450g
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr 


