Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Βιολογικό Μούσλι Φρούτων 'Βιοαγρός' 500gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Παραδοσιακή Πίτα Χίου με Φράουλα & Καρύδι 'Citrus' 70gr
Πολύτιμη Λευκή Τρούφα Καρπάτσιο TROUFAPLUS 30gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Πορτοκάλι, Μανταρίνι & Λεμόνι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογικό Ελληνικό Σκόρδο σε φέτες 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 50gr
Βιολογικό Χαμομήλι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Βιολογικά Ρεβύθια Μέτρια 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 500gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Πιπεριά 'Βιοαγρός' 300gr
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Μαρμελάδα Φρούτα του Δάσους & Μέλι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr 

