Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικό Μέλι Ερείκης Σουσούρα 'Άβατον' 850gr
Βούτυρο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 250gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Δαμάσκηνο 'Wish Bars' 6X30gr
Βιολογική Μπάρα Πρωτεΐνης Βρώμης Κακάο BITE ME 40gr x 10
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Μαστίχα ‘MASTIHASHOP’100gr
Μέλι Ακακίας με Τρούφα TROUFAPLUS 120gr
Βιολογικό Αποξηραμένο Ιπποφαές 'Βιοαγρός' 100gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικό Μέλι Ανθέων και Δάσους "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" 450g
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Κλασσικός Χαλβάς με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς, Δαμάσκηνο & Σοκολάτα 'Wish Bars' 6X30gr
Βιολογικά Αποξηραμένα Μούρα Αρώνια 'Βιοαγρός' 100gr
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr 

