Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού 'Βιολόγος' 500gr
Βιολογικές Νιφάδες Σόγιας 'Βιοαγρός' 250gr
Βιολογικό Αλεύρι Βρώμης 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικό Ορεινό Σουσάμι Έβρου ΣΑΜΥΘΟΣ 150gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Βιολογικός Τραχανάς Ξυνός Ολικής 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr 


