Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Βοτανικό Τσάι ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ 'Καρτεράκι' 25 φακελάκια
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ PastaMania OLA-BIO 500gr
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250ml
Μαρμελάδα Βατόμουρο & Ούζο 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica 'Άρωμα Φύσης' 20gr
Βιολογικό Βότανο Βήχιο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Βιολογικός Τραχανάς Ξυνός Ολικής 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr 

