Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικό Χαρουπόμελο Creta Carob 350gr
Παραδοσιακό Λουκούμι με Περγαμόντο 'Citrus' 200gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογική Μαρμελάδα Φράουλα 85% ΓΕΩΔΗ 2x225ml
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Bιολογικός Κουρκουμάς Αλεσμένος 'Spice Me' 100gr
Βιολογική Πρωτεΐνη Αρακά με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
Βιολογικός Τραχανάς Ξυνός Ολικής 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr 

