Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Βοτανικό Τσάι ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ 'Καρτεράκι' 25 φακελάκια
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250ml
Μαρμελάδα Βατόμουρο & Ούζο 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βιολογικό Τσαι του Βουνού Scardica 'Άρωμα Φύσης' 20gr
Βαλσαμικό Ξύδι Λευκής Τρούφας «TROUFAPLUS» 100ml
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικές Πέννες ΟΛΥΡΑ Δίκοκκου Σίτου 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Αμύγδαλο 'Βιοαγρός' 300gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικά Παιδικά Ζυμαρικά ΑΣΤΡΑΚΙ 'Βιοτροφός' 500gr
ΟΙΚΟΠΑΛ' Βιολογικός Τραχανάς Λαχανικών 500g 


