Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Κρέμα Προσώπου Μαστίχα, Κίτρο & Αλόη 'MastihaShop' 50ml
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Σπαγγέτι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Μαρμελάδα Φράουλα 'MastihaShop' 230 gr
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΠΟΠ ΕΛΜΑ CLASSIC Sugar BL D20
Βαλσαμικό Ξύδι Λευκής Τρούφας «TROUFAPLUS» 100ml
Χειροποίητο Κεραμικό Γούρι Μάτι Γαλάζιο
ΟΙΚΟΠΑΛ' Βιολογικός Τραχανάς Λαχανικών 500g 


