Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Παραδοσιακή Χαλβαδόπιτα με Φιστίκι και Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 80 gr
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Βάλσαμο Σώματος 'Oriental Essence' 200gr
Βιολογικές Πράσινες Ελιές σε Άλμη 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 300gr
Μαρμελάδα Φράουλα με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 'JUKEROS' 250 gr
Κρέμα Ματιών με Μαστιχέλαιο & Υαλουρονικό 'MastihaShop' 15ml
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Παραδοσιακό Γλυκό Κουταλιού Χίου Τεσσάρων Εσπεριδοειδών 'CITRUS' 380gr
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χιώτικου Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
Μαρμελάδα Ανανά με Καρότο, Αχλάδι και Μπαχαρικά 'JUKEROS' 250 gr
ΟΙΚΟΠΑΛ' Βιολογικός Τραχανάς Λαχανικών 500g 

