Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Body Butter Μαστίχα & Σταφύλι 'MastihaShop' 250ml
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικός Ελληνικός Πολτός Σκόρδου 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 115gr
Βιολογικές Πέννες ΟΛΥΡΑ Δίκοκκου Σίτου 'Βιοαγρός' 500gr
Μαρμελάδα Φράουλα με Ρούμι και Καστανή Ζάχαρη 'JUKEROS' 250 gr
Αιγοπρόβεια Ελληνική Πρωτεΐνη 'Βιολόγος' 500gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ Ολικής PastaMania OLA-BIO 500gr
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Σάλτσα Ντομάτας, Ελιές & Ούζο 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Βαλσαμικό Ξύδι Λευκής Τρούφας «TROUFAPLUS» 100ml
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Υγρό Σαπούνι Χεριών με Μαστιχέλαιο 'MastihaShop' 300 ml
ΟΙΚΟΠΑΛ' Βιολογικός Τραχανάς Λαχανικών 500g 

