Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικό Βότανο Ζαμπούκος 'Άρωμα Φύσης' 20gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μακαρόνι από Χαρούπι Στριφτό Βίδες 'Creta Carob' 500gr
Τραχανάς Χίου με Τραχανόχορτο και Ντομάτα 'MastihaShop' 400gr
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Πορτοκάλι με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450gr
Μαρμελάδα Λεμόνι με Καραμελωμένο Ginger και Ροδοπέταλα 'JUKEROS' 250 gr
Κλασσικός Χαλβάς με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικό Κριθαράκι Ζέας Ολικής Άλεσης 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Βιολογικό Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο 'Bioilis' 1lt
Μαρμελάδα Δαμάσκηνο με Ροδόνερο 'JUKEROS' 250 gr
Ψιλοκομμένη Τρούφα TROUFAPLUS 40gr
Μαρμελάδα Βατόμουρο & Ούζο 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Λιγκουίνι με Μαύρη Τρούφα ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 250gr
Βιολογικές Βίδες Ρεβυθάλευρου Χωρίς Γλουτένη ΒΙΟΑΓΡΟΣ 250gr 


