Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Αλεύρι Βρώμης Ολικής 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογική Σκόνη Μάτσα 'Βιοαγρος' 50gr
Ελαφρύ Άλειμμα Βερίκοκο 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ270gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Τσίχλα Μαστίχας Χίου ΕΛΜΑ DENTAL SF BL D20
Σπαγγέτι από Γλυκομαννάνη με Βρώμη Fitness Pasta EVERGREEN 250gr 


