Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Κουμ Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 70gr
Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας '7elements' 200gr
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Ρύζι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr
Σπαγγέτι από Γλυκομαννάνη με Βρώμη Fitness Pasta EVERGREEN 250gr 

