Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Καρότο και Μύρτιλα 'JUKEROS' 250 gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικές Πέννες ΟΛΥΡΑ Δίκοκκου Σίτου 'Βιοαγρός' 500gr
Face Mist 2 sec Lifting από Έκκριμα Σαλιγκαριών 'Panacea 3' 50ml
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΛΥΚΟΒΟΥΝΟ' 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Ελαφρύ Γλυκό Κουταλιού Βύσσινο με Στέβια ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 450gr
Τσάτνεϊ Σύκο 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Χυλοπιτάκι Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Βιολογικοί Βασιλικοί Χουρμάδες Medjool με Πυρήνα 'OLA-BIO' 200gr
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Βιολογικό Χαρουπόμελο Creta Carob 350gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Σπαγγέτι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr 

