Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Μαρμελάδα Σύκο με Βινσάντο 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Μείγμα Πρωτεϊνών 'Βιολόγος' 500gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Μαστίχα Χίου 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250ml
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Ελληνικό Πρωινό 'MastihaShop' 4x70 gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Φιστίκι Αιγίνης 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Δαμάσκηνο με Ροδόνερο 'JUKEROS' 250 gr
Τσάτνεϊ Σύκο 'JUKEROS' 250 gr
ΟΙΚΟΠΑΛ' Βιολογικός Τραχανάς Λαχανικών 500g
Πράσινο Τσάι Κεϋλάνης με Μαστιχέλαιο Χίου 'MastihaShop' 24gr
Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΛΙΟΚΑΡΠΙ 5L
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Σπαγγέτι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr 


