Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικές Ελιές Πράσινες με Πιπεριά 'Βιοαγρός' 300gr
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ Ολικής PastaMania OLA-BIO 500gr
Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Μαστιχέλαιο & Αβοκάντο 'MastihaShop' 50ml
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Χαμομήλι 'MastihaShop' 100 gr
Βιολογικό Λάδι Μαύρου Κύμινου 'Βιολόγος' 100ml
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Ρύζι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr 


