Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
Κρέμα Προσώπου DD με Μαστιχέλαιο και Σταφύλι 'MastihaShop' 50ml
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Χιώτικες Χυλοπίτες με Γάλα & Αυγά 'MastihaShop' 500gr
Αρωματικό Σαπούνι με Μαστίχα 'MastihaShop' 90 gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Κλασσικός Χαλβάς με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Βιολογικοί Βασιλικοί Χουρμάδες Medjool με Πυρήνα 'OLA-BIO' 200gr
Χειροποίητη Κεραμική Πιατέλα με Μάτι
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Gel Καθαρισμού με Μαστίχα και Ιχνοστοιχεία 'MastihaShop' 200ml
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Ρύζι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr 

