Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Χαλβάς Αμυγδάλου με Χαρουπόμελο 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Αλεύρι Καρύδας 'Βιοαγρός' 250gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Βιολογικό Βότανο Μελισσόχορτο 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Τραχανάς με Μαστίχα 'MastihaShop' 340gr
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr
Αποξηραμένη Τρούφα 'TROUFAPLUS' 5gr
Βιολογικές Βίδες Ρεβυθάλευρου Χωρίς Γλουτένη ΒΙΟΑΓΡΟΣ 250gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Ελιές Καλαμών σε Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο 'Silver Leaf' 330gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Ρόφημα με Πιπερόριζα, Γλυκόριζα & Κρόκο Κοζάνης 'Krocus Kozanis Products' 18gr
Βιολογική Μαρμελάδα Λεμόνι με Μαστίχα Χίου 'MastihaShop' 250 gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Φιστίκι Αιγίνης 'Συκοφάγος' 180gr
Μαρμελάδα Φράουλα 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Σύκο 'CITRUS' 250gr
Βιολογικό Αλεύρι Βρώμης 'Βιοαγρός' 500gr
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ PastaMania OLA-BIO 500gr
Παστέλι με Αμύγδαλα & Κουμ Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 70gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης Καπνιστή Πάπρικα 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικές Πέννες Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr 

