Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικός Τραχανάς Ξυνός Ολικής 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Βιολογικό Θυμάρι 'Άρωμα Φύσης' 40gr
Σαμπουάν με Μαστιχέλαιο και Ελαιόλαδο 'MastihaShop' 250ml
Σάλτσα Τρούφας (10%) «TROUFAPLUS» 80gr
Βιολογικό Μούσλι Ξηρών Καρπών 'Βιοαγρός' 350gr
Κρέμα Ματιών με Μαστιχέλαιο & Υαλουρονικό 'MastihaShop' 15ml
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Τραχανάς με Μαστίχα 'MastihaShop' 340gr 


