Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Ελαφρύ Άλειμμα Φράουλα 100% Φρούτο Χ/Ζ 'ΓΕΩΔΗ' 2Χ270gr
Gift Box No 3
Βιολογική Σταφίδα Σουλτανίνα Νεμέας "Γεωμπρές" 200gr
Χαλβάς Σοκολάτα 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Αλεύρι Βρώμης Ολικής 'Βιοαγρός' 500gr
Κουραμπιές Ν. Καρβάλης σε Μεταλλική Συσκευασία 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 450gr
Βιολογικό Ωμό Χαρουπάλευρο 'Creta Carob' 300gr
Βιολογική Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα "Γεωμπρές" 200gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μπισκότα Βουτύρου Αμύγδαλο & Μαστιχέλαιο 'Mastihashop' 120gr
Τραχανάς με Μαστίχα 'MastihaShop' 340gr 

