Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Χιώτικες Χυλοπίτες με Γάλα & Αυγά 'MastihaShop' 500gr
Μακαρόνι από Χαρούπι Πέννες 'Creta Carob' 500gr
Μαρμελάδα Ντομάτα 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Μαρμελάδα Πορτοκάλι, Μανταρίνι & Λεμόνι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
Σαμπουάν με Μαστιχέλαιο και Ελαιόλαδο 'MastihaShop' 250ml
Face Mist Μαστιχόνερο 'MastihaShop' 100ml
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Αποξηραμένη Τρούφα 'TROUFAPLUS' 5gr 

