Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικά Αμπελόφυλλα από Σουλτανίνα 'Βιοαγρός' 420gr
Χειροποίητη Μαρμελάδα Χίου Καρπούζι & Άρωμα Πικραμύγδαλου 'CITRUS' 250gr
Βιολογικό Αλεύρι Αμυγδάλου 'Βιοαγρός' 250gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Δαμάσκηνο 'Wish Bars' 6X30gr
Χειροποίητο Σαπούνι Γλυκερίνης με Μαστίχα ‘MASTIHASHOP’100gr
Παραδοσιακό Γλυκό Κουταλιού Χίου Φλούδα Μανταρινιού 'CITRUS' 380gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικά Ζυμαρικά Konjac Ρύζι 'Magic Diet Pasta Bioagros' 250gr
Βιολογικά Κουλουράκια Βρώμης με Μέλι 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 150gr
Μπάρες Ενέργειας με Μέλι, Ξηρούς Καρπούς & Σύκο 'Wish Bars' 6X30gr
Υποβρύχιο Μαστίχα με Tριαντάφυλλο 'MastihaShop' 100gr
Βιολογικό Ελληνικό Σκόρδο σε φέτες 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 50gr
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμύγδαλο & Cranberry 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικό Μούσλι Ξηρών Καρπών 'Βιοαγρός' 350gr
Παξιμαδάκια με Μανταρίνι & Λευκή Σοκολάτα 'MastihaShop' 250 gr
Βιολογικό Βότανο Τσουκνίδα 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Χαλβάς Αμυγδάλου Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Στριφτάρια Νηστίσιμα Χίου 'MastihaShop' 500gr 

