Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικός Τραχανάς Γλυκός 'ΟΙΚΟΠΑΛ' 500gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Γλυκό του κουταλιού Ελιά 'CORFU SPIRIT' 250gr
Αλεύρι Καρύδας 'Βιοαγρός' 250gr
Μαρμελάδα Δαμάσκηνο με Ροδόνερο 'JUKEROS' 250 gr
Αλεύρι Βρώμης Ολικής 'Βιοαγρός' 500gr
Βούτυρο Λευκής Τρούφας TROUFAPLUS 80gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Βιολογική Σκελίδα Σκόρδου σε Άλμη 'ΕΚΛΕΚΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ' 100gr
Μαρμελάδα Ανανά με Καρότο, Αχλάδι και Μπαχαρικά 'JUKEROS' 250 gr
Βιολογικό Κριθαράκι με Κουρκουμά OLA-BIO 400gr
Βιολογικό Σπαγγέτι Ντίνκελ Ολικής PastaMania OLA-BIO 500gr 

