Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
Λάδι Μαύρης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μαρμελάδα Cranberry 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικός Ηλιόσπορος Ψίχα 'Βιοαγρός' 250gr
Σύκα Φουρνιστά με Αμύγδαλα 'MastihaShop' 360 gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Αποσμητικό με Μαστίχα και Χαμομήλι 'MastihaShop' 50 ml
Βιολογικό Φουντουκοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
Γλυκό του κουταλιού ΚΟΥΜ-ΚΟΥΑΤ 'CORFU SPIRIT' 600gr
Υποβρύχιο Μαστίχας 'MastihaShop' 600 gr
Μακαρόνι από Χαρούπι Στριφτό Βίδες 'Creta Carob' 500gr 

