Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικό Βότανο Κράταιγος 'Άρωμα Φύσης' 30gr
Μπάρα Ενέργειας με Μέλι & Αποξηραμένο Βερίκοκο 'Wish Bars' 28τεμ Χ30gr
Πορτσίνι & Τρούφα Πατέ TROUFAPLUS 85gr
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr
Αλεύρι Βρώμης Ολικής 'Βιοαγρός' 500gr
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Αποξηραμένη Τρούφα Νιφάδες 'TROUFAPLUS' 5gr
Πολύτιμη Λευκή Τρούφα Καρπάτσιο TROUFAPLUS 30gr
Βιολογικά Κράνμπερι Αποξηραμένα Χ/Ζ 'Βιοαγρός' 150gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Πορτοκάλι, Μανταρίνι & Λεμόνι 'ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ' 380gr
After shave οξυγόνωσης με Μαστίχα 'MastihaShop' 100 ml
Καρπάτσιο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 30gr
Λάδι Λευκής Πολύτιμης Τρούφας «TROUFAPLUS» 60ml
Μακαρόνι από Χαρούπι Πέννες 'Creta Carob' 500gr 


