Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας '7elements' 550gr
Χαλβάς Μαύρη Ζάχαρη & Ταχίνι Ολικής 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 900gr
Μαρμελάδα Φραγκόσυκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Μαρμελάδα Μανταρίνι 85% φρέσκο φρούτο ΓΕΩΔΗ 2x350g
Καρπάτσιο Μαύρης Τρούφας TROUFAPLUS 30gr
Βιολογικό Παρθένο Λάδι Καρύδας '7elements' 200gr
Τσάτνεϊ Φράουλας Με Μαύρο Πιπέρι Και Ξύδι Βαλσαμικό 'JUKEROS' 250 gr
Ριζότο με Άγρια Τρούφα ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 200gr
Μακαρόνι από Χαρούπι Πέννες 'Creta Carob' 500gr 


