Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Υποβρύχιο Μαστίχα με Βύσσινο 'MastihaShop' 100gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 380gr
Βιολογικές Πέννες Τουταγχαμών 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 400gr
Μπάρα Δημητριακών Σοκολάτας Γάλακτος με Στέβια 'Wish Crunchy' 20τεμ Χ 35gr
Παραδοσιακό Γλυκό Κουταλιού Χίου Τεσσάρων Εσπεριδοειδών 'CITRUS' 250gr
Κρέμα Ματιών Χειλιών Panacea 3 'SILVER LINE' 30ml
Μαστίχα Χίου Σκόνη Διατροφική Συμπλήρωμα 'MastihaShop' 60 gr
Μαρμελάδα Πορτοκάλι με Καρότο και Μύρτιλα 'JUKEROS' 250 gr
Μαρμελάδα Σύκο 'CORFU SPIRIT' 250gr
Ελληνικό Πρωινό 'MastihaShop' 4x70 gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Μέλι με Πρόπολη 'ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ' 250gr
Βιολογικό Κριθαράκι με Κουρκουμά OLA-BIO 400gr 



