Βιολογικό κριθαράκι Λευκό Ψιλό PastaMania OLA-BIO 500gr
Τρώγεται ζεστό, συνήθως σε κοκκινιστά ή χρησιμοποιείται σε σούπες. Στην ελληνική κουζίνα, συνήθως προστίθεται σε φαγητά της κατσαρόλας στο τέλος, για να βράσει απορροφώντας τους ζωμούς του κρέατος και να χυλώσει. Παραδοσιακά, κυρίως χρησιμοποιείται στο γιουβέτσι. Χρησιμοποιείται επίσης σε σαλάτες, για τις οποίες βράζει, ύστερα ανακατεύεται με λίγο βούτυρο ή ελαιόλαδο (προαιρετικά ώστε να μην κολλάει) και εν συνεχεία, αφού κρυώσει, συνδυάζεται με διάφορα βρασμένα ή ψημένα λαχανικά ( αγγινάρες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες μάραθο κ.α.) ενώ συχνά προστίθενται και ελιές. Συχνά σερβίρεται με τριμμένα, συνήθως αλμυρά, τυριά, όπως φέτα, κεφαλοτύρι ή παρμεζάνα.
|
|
|||
ENGLISH
Χειροποίητος Παραδοσιακός Χαλβάς Αμύγδαλο & Cranberry 'Χαλβάς Δραπετσώνας' 450gr
Βιολογικό Ταχίνι Ολικής Ωμό Άθερμο ΣΑΜΥΘΟΣ 200gr
Αφρόλουτρο με Μαστιχέλαιο και Αλόη 'MastihaShop' 250ml
Μελομακάρονα Ν. Καρβάλης με Μέλι και Καρύδια 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 430gr
Μαρμελάδα Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Βιολογικό Βότανο Λουίζα 'Άρωμα Φύσης' 20gr
Βιολογική Πρωτεΐνη Ρυζιού με Κακάο 'Βιολόγος' 500gr
Ψιλοκομμένη Τρούφα TROUFAPLUS 80gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Γλυκό Κουταλιού Κουμ-Κουάτ 'CORFU SPIRIT' 250gr
Κρέμα Προσώπου Kakadu SPF 20 'Mastiha Shop' 50ml
Βιολογικό Πλιγούρι Ζέας 'ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ' 250gr
Βιολογικό Αμυγδαλοβούτυρο Ελληνικό 'OLA-BIO' 250gr
Vegan Σαλάμι Σύκου Κύμης με Πορτοκάλι 'Συκοφάγος' 180gr
Βιολογικό Ερυθρό Κρασί 'ΜΑΥΡΟΥΔΙ' Π.Γ.Ε 'ΚΤΗΜΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ' 750ml
Αρωματικό Σαπούνι με Μαστίχα 'MastihaShop' 90 gr
Κουραμπιεδάκι Ν. Καρβάλης με Αμύγδαλα και Σοκολάτα 'ΧΡΥΣΑΝΘΙΔΗΣ' 270gr
Βιολογικό Φυστίκι Βραζιλίας 'Βιοαγρος' 150gr
Ριζότο με Άγρια Τρούφα ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ 200gr
Μπισκότα Βουτύρου Χαμομήλι 'MastihaShop' 140gr
Βιολογικά Λαζάνια με Κουρκουμά OLA-BIO 400gr 


